Home Office begrijpt uw behoeften!

Als we één ding kunnen concluderen omtrent politieke teksten en de vertalingen ervan, dan is het dat context fundamenteel is. Het vertalen van overheidsteksten en politieke teksten zoals beleidsnota’s, discussiestukken en congresverslagen vraagt om een speciale aanpak. De vertaler moet zicht hebben op zowel de politieke als de culturele context van de boodschap. Vaak staan dit soort teksten ook centraal in de aandacht van publiek en media, wat maakt dat het om uiterst gevoelige materie gaat waarbij er geen ruimte is voor misvattingen. Het juiste tolk- en vertaalbureau is hierbij dan ook van cruciaal belang. Een vertaalbureau zoals Home Office.

U kunt rekenen op onze oplossingen!

Ervaren in elke taal

Bij Home Office kunt u ervan op aan dat we voor elke taal een hoogkwalitatieve vertaler (steeds een native speaker) ter beschikking hebben. Vanzelfsprekend dekken we daarbij alle grote wereldtalen, maar ook voor minder voor de hand liggende talen bent u bij Home Office aan het juiste adres. Talen die dankzij de veranderende wereldeconomie steeds belangrijker worden voor Europese instellingen, zoals Oost-Europese talen, Japans en Chinees. Dankzij een uitgebreid internationaal netwerk van honderden vertalers en internationale partners en een beproefd controlesysteem, waarbij elke vertaling wordt gereviseerd en gequoteerd door een tweede vertaler, garanderen we dat ook uw opdrachten in de moeilijkste talencombinaties bij ons in goede handen zijn.

Ons motto: get it right the first time! In elke sector.

Maar er is meer. Naast een uitgebreide en uitmuntende talenkennis beschikken onze vertalers over een grondige kennis van het politieke landschap en de bijbehorende terminologie. De vertalers van Home Office kunnen in samenspraak met u een uitgebreide en duidelijke woordenlijst opstellen op maat van uw behoeften. Onze vertalers werken bovendien met professionele software als SDL Trados Studio en Déjà Vu, wat de consistentie van uw vertalingen nog meer ten goede komt. Al deze unieke elementen zorgen ervoor dat we ook uw vakspecifieke teksten kwalitatief en met oog voor detail tot een goed einde brengen en dat we al meer dan 20 jaar kind aan huis zijn bij diverse politieke en overheidsinstellingen.

Gerelateerde bloginhoud