Bij Home Office staat u -onze klant- centraal. Als vertaalbureau, gespecialiseerd in vertalingen, tolkwerk en copywriting, stellen we ons continu de vraag  hoe wij u de best mogelijke service kunnen bieden. Daarom vinden we persoonlijk contact met u belangrijk. Wat zijn uw verwachtingen? Wat zijn uw doelstellingen? Kunnen wij nog een extra stukje service bieden waaraan u zelf nog niet had gedacht? Hoe komen wij u het best tegemoet bij uw opdracht?

Wij vinden het belangrijk om nauwkeurig en kwalitatief werk te leveren. Met ervaren en gekwalificeerde native speakers als vertalers, een flexibele en persoonlijke service op uw maat, duidelijke afspraken en een optimale prijs-kwaliteitverhouding vindt u bij Home Office een ideale partner in crime

Alle talen

Elke vertaalopdracht is boeiend en uniek. Niet alleen de inhoud en context variëren, maar ook de taal is telkens anders. Bij Home Office kan u terecht voor vertalingen, tolkwerk en copywriting in nagenoeg elke denkbare taalcombinatie. We zijn een gespecialiseerd vertaalbureau en kunnen alle talen aan.  We zijn écht kenners als het aankomt op de meest populaire Europese talen zoals Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans. Maar ook in andere, meer exotische talen zijn we specialist ter zake en gaan we dankzij ons uitgebreid netwerk aan taalkenners en native speakers geen enkele uitdaging uit de weg. Zo behoren ook Oost-Europese talen als Pools, Russisch, Tsjechisch en Noord-Europese talen als Zweeds, Deens en Noors tot ons porfolio. Maar ook minder courante talen zoals Japans, Arabisch of Chinees maken deel uit van ons werkterrein. 

Al ruim 20 jaar expertise in vertalingen, tolkwerk en copywriting

Met meer dan 20 jaar ervaring met zowel kmo's als multinationals en in diverse sectoren zoals de financiële wereld, de farmaceutische industrie, de juridische sector,... is Home Office een ervaren partner voor alle taalgerelateerde vragen. Zo kunt u bij ons terecht voor een gevarieerd dienstenpakket:

Centraal in ons verhaal staat onze liefde en passie voor taal en communicatie. Daarnaast zorgt een operationeel team ervoor dat Home Office als een geoliede machine uw project kan behandelen en met de grootste zorg en kwaliteit kan afleveren. Bovendien zorgt dit team ervoor dat we ook bij al uw vragen en problemen klaarstaan met een antwoord of oplossing en dat het dagelijks management van uw project met de grootste zorg wordt behandeld. 

Bel ons, schrijf ons

We ontmoeten u uiteraard graag persoonlijk. Maar ontdek hier alvast wie wij zijn en wie deel uitmaakt van ons team. Dit bestaat uit native speakers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. Zo slagen we er keer op keer in om uw achtergrond, context, taal én jargon te begrijpen waardoor we bij elke opdracht tot een mooi eindresultaat kunnen komen. Zin om vrijblijvend kennis te maken?