Kwaliteit is onze standaard

De kwaliteit van uw communicatie kan uw imago maken of kraken, en dat in alle talen. Home Office weet vanuit een jarenlange ervaring hoe we met al die gevoeligheden moeten omgaan, om u dankzij onze kwaliteitsnormen en expertise bij elk project te helpen om uw doelen te bereiken. Dit onder meer dankzij:

  • meer dan 20 jaar ervaring in business-to-businesscommunicatie
  • een grote groep professionele vertalers, tolken en copywriters, specialisten in uw vakgebied
  • het gebruik van enkel en alleen native speakers

Garantie op uniforme stijl en terminologie

Home Office zorgt ervoor dat de verschillende teksten van uw project zo veel mogelijk door dezelfde vertaler worden behandeld. Zo garanderen we een zo uniform mogelijke vertaling en stijl. Indien gewenst en opportuun in het kader van het project worden bij aanvang van het project relevante woordenlijsten samengesteld met behulp van professionele vertaalsoftware. Op die manier vormen uw teksten steeds een coherent geheel, hoe uitgebreid het project ook is.

Meerwaarde door revisie

Alle vertalingen gemaakt door Home Office worden steeds dubbel gecontroleerd, want finale revisies zijn van vitaal belang om de door ons beoogde kwaliteit te waarborgen. Elke vertaling wordt voor aanlevering nogmaals minutieus gecontroleerd door een tweede vertaler, de revisor, op een aantal elementen:

  • inhoud
  • grammatica en spelling
  • syntaxis en stijl
  • specifieke terminologie

In alle sectoren

Home Office bevindt zich in het centrum van Europa, waar talloze multinationals, openbare diensten en kmo’s hun kantoren hebben. Vandaar dat onze expertise in diverse sectoren, zoals het bankwezen, transport, verzekeringen, consulting, farma en chemie, een essentieel onderdeel is van onze service. Dit zorgt ervoor dat onze klanten kunnen kiezen voor een professioneel vertaalbureau met kennis van zaken in hun specifieke sector, zodat die partner hun imago en communicatie optimaal kan ondersteunen in België en in het buitenland.

Betrouwbare partner

Home Office richt zich op partnerships, niet op eenmalige contacten. Wij ambiëren om uw vertrouwde partner te worden voor vertalingen, tolkwerk, proofreading en copywriting. Een vertrouwde partner bij wie u steeds terechtkunt, hoe groot of klein uw project ook is. Ons doel is om een langetermijnrelatie met uw bedrijf of organisatie op te bouwen door goed te luisteren naar uw vragen en behoeften en door onze focus op kwaliteit en klantgerichtheid uit te spelen. Zo garanderen we kwaliteit en continuïteit.