Vertalen of tolken in de chemische sector? Wij begrijpen uw behoeften!

In de chemische sector komt u in aanraking met patenten, toxicologische rapporten, productkenmerken, veiligheidsvoorschriften enz. Vaak gevoelige en levensbelangrijke documenten, die niet alleen op regelmatige basis updates ondergaan, maar daarna ook moeten worden vertaald en gelokaliseerd in alle benodigde talen.

Bij elk experiment hoort een verslag, bij elke machine hoort een gebruiksaanwijzing. Welke rol u ook vervult binnen de chemische sector, extra kosten als gevolg van miscommunicatie kunnen hoog oplopen. Een reden te meer om uw teksten te laten vertalen met de nodige zorg en nauwkeurigheid. En dan hebt u een partner als Home Office nodig, met een uitgebreide talenkennis en heel wat ervaring in alle specifieke takken van de chemische sector.

Ervaren in elke taal

Bij Home Office kunt u ervan op aan dat we voor elke taal een hoogkwalitatieve vertaler (steeds een native speaker) ter beschikking hebben. Niet alleen voor gangbare talen als het Engels, Frans of Spaans, maar ook voor minder voor de hand liggende talen in nieuwe wereldeconomieën bent u bij Home Office aan het juiste adres. Dankzij een uitgebreid internationaal netwerk van honderden vertalers en internationale partners en een beproefd controlesysteem, waarbij elke vertaling wordt gereviseerd en gequoteerd door een tweede vertaler, garanderen we dat ook uw opdrachten in de moeilijkste talencombinaties bij ons in goede handen zijn.

Ons motto: get it right the first time! In elke sector.

Maar er is meer. Naast een uitgebreide en uitmuntende talenkennis, beschikken de vertalers van Home Office ook over een grondige kennis van heel wat specifieke sectoren, waaronder de chemische industrie. Zij kunnen in samenspraak met u een uitgebreide en duidelijke terminologielijst opstellen op maat van uw bedrijf en sector. Onze vertalers werken bovendien met professionele vertaalsoftware als SDL Trados Studio en Déjà Vu, wat de consistentie van uw vertalingen nog meer ten goede komt. Al deze unieke elementen zorgen ervoor dat we ook uw vakspecifieke teksten kwalitatief en met oog voor detail tot een goed einde brengen en dat we al meer dan 20 jaar kind aan huis zijn bij zowel grote als kleine chemische bedrijven.