Home Office begrijpt uw behoeften!

Europa huisvest tal van baggerbedrijven. Samen beschikken België en Nederland trouwens over de grootste en modernste baggervloot van de wereld. Het is dan ook niet onlogisch dat het leeuwendeel van de maritieme projecten die worden uitgevoerd door de dredgers uit de Benelux niet in de Benelux plaatsvinden, maar zich vooral in het Midden-Oosten, Azië, Afrika en Zuid-Amerika bevinden. Met als grote gevolg: u moet taalbarrières overbruggen, gezien er met heel wat verschillende nationaliteiten aan boord en aan land gewerkt moet worden.

Wordt er gewerkt met anderstalige werkkrachten, dan kan dat niet zonder verstaanbare werkinstructies, machinehandleidingen, rapportage, enz. Taal is een niet te onderschatten factor om projecten van zulke omvang in goede banen te leiden. Het juiste tolk- en vertaalbureau aan uw zijde vormt in dit scenario dan ook een onbetwistbare meerwaarde.

U kunt rekenen op onze oplossingen!

Ervaren in elke taal

Bij Home Office bent u voor al uw dredging-gerelateerde vertaalopdrachten ontegensprekelijk aan het juiste adres. Vanzelfsprekend dekken we alle grote wereldtalen, maar ook voor vertalingen naar en van het Arabisch, Chinees of gelijk welke andere taal draaien we onze hand niet om. Dankzij een uitgebreid internationaal netwerk van honderden vertalers en internationale partners en een beproefd controlesysteem, waarbij elke vertaling wordt gereviseerd en gequoteerd door een tweede vertaler, garanderen we dat ook uw opdrachten in de moeilijkste talencombinaties bij ons in goede handen zijn.

Ons motto: get it right the first time! In elke sector.

Maar er is meer. Naast een uitgebreide en uitmuntende talenkennis beschikken de vertalers van Home Office ook over een fundamentele kennis van heel wat specifieke sectoren, waaronder de internationale dredging-sector, met de bijbehorende terminologie. Onze vertalers kunnen in samenspraak met u een uitgebreide en duidelijke woordenlijst opstellen op maat van uw bedrijf en sector. Al deze elementen zorgen ervoor dat we ook uw vakspecifieke teksten kwalitatief en met oog voor detail tot een goed einde brengen én dat we al meer dan 10 jaar kind aan huis zijn bij verschillende dredgingbedrijven.